studiedag.

tisdag nu då.
skrev ingenting igår, jag hade ingen tid eller lust. 
men jag fick ny mobil igår, det blev en W995. jag älskar den, vilket är en fördel ;)
var även med bella efter skolan, vi kolla på film och snacka. båda var lite smått irriterade. vi baka också muffins med blåbär i, dom vart jätte goda.

men idag vakna jag typ kl 8.00 fast jag hade studiedag. när jag vakna kunde jag inte prata. har hostat i två dagar nu, börjar få ont i hjärnan. haha. men runt 11 åkte jag och malin först till min och mammas lägenhet och dumpa mina saker där. sen gick vi till stan, jag och mamma bor väldigt nära stan nu. malin köpte lite saker, jag köpte ingenting. vi käk mat på stan också. kl 13.00 gick jag hem till mamma. ska sova här för första gången i natt. haha. sen ikväll blir det att ta bussen till träningen, men ska nog ta det lite lungt eftersom det är inte så smart att bli sjuk igen.

 


tjejkväll och flytting.

nu är det den 26 september och det är lördag.
jag skrev ingenting igår, men var i skolan och sen vart det tjejkväll med frida, bella och lovisa dom kommer senare eller imorgon.

men idag vakna jag ganska skapligt, blev att fixa sig och sen skjutsa jag och mamma malin till jobbet. och sen åkte vi vidare till lägenheten och flytta in massa. jag har inte skrivit det tidigare men mina föräldrara ska skiljas och mamma ska flytta. så det har jag gjort ungefär hela dagen. är helt trött, vart på ikea också. det blir nog klart nästa vecka, det blir nog bra. finns nog inte så mycket att säga, orkar inte typ skriva mer.
haha!
Puss

linköping ibk






trött i hela kroppen

nu är det så att det är torsdag och idag har det vart simhallen för min del.
eller först börja dagen med teknik, gick väl sådär. typ redovisa om någon bro som jag knappt hade gjort ;s efter det var det matte och där gjorde jag inte heller så mycket, vet inte vad det var med mig. men vi fick sluta lite tidigare för vi skulle hinna med en buss 10.33. vi åkte ner till stan och käka, för min del blev det en sald. väldigt gott. gick runt lite på stan efter det. sen blev det att gå till simhallen i spöregnet med bella och frida. när vi kom dit var vi jätte blöta. vi satt och vänta ganska länge där, men det var väldigt kul eller så var jag bara trött.
vi skulle simma klädsim så det blev att ta på sig andra kläder och sen simma 200m skulle egentligen simma 200m till utan kläder men kunde inte det för mitt knä har ju cp ryck! det är riktigt jobbigt med mitt knä.
men det blev att ta bussen hem med frida sen och vi båda var väldigt sega och det lukta tant på bussen!:o mådde jätte dåligt på bussen.

men nu sitter jag här och funderar på hur det blir med träningen ikväll, ska nog gå dit och ta det lugnt bara.
vill inte paja knät mer.
men skriver nog mer sen.
Puss

nytt!

som ni kankse ser så har min design blivit ny, fixa den faktiskt själv fast med lite hjälp av fia. tackkk!
mitt iQ asså! det är på topp ALLTID!

kom kampsång - lasse lindh & timo
sitter och bara kärara ner mig i denna låt, den är så himla härlig och himla bra! :) jag älskar svensk musik, haha! visst annan musik är med bra, men svensk musik är bäst ändå. vad tycker ni?

creep - timo räisänen
är också en väldigt härlig låt.

jag börjar bli lite arg på elgiganten nu, för min mobil kommer aldrig tillbaka. dom vet inte exakt vart den är, det är bra kämpat där elgiganten? det är liksom fjärde gången jag lämnar in den och den har kommit senare varje gång, dom säger två veckor men kommer typ efter fyra veckor. jag ska kräva en helt ny mobil!!!! samma sak var det ju med mina kamera i sommras. blir så himla trött! min mobil är faktiskt mitt liv, det låter sjukt men så är det faktiskt! haha!

men har just för tillfället inte så mycket att skriva.
skriver om jag hittar på någon roligt eller kommer på något roligt att skriva om. har bara depp saker i min lilla hjärna nu! men vi hörs.
Puss


kanske man ska säga förlåt?

är det kanske dax att skriva massa smörj att jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit på länge, men nja...visst jag har inte skrivit på läng, men har inte orkat och det här hänt massa saker som känndes viktigare. men nu tänkte jag att jag kanske ska komma tillbaka och va lite roligare kanske? :)

idag har det iallafall vart skola som alla andra vardagar, så himla trist. det är jobbigt när man sover dåligt på nätterna och måste gå och oroa sig för massa "onödiga" saker...som igår plugga jag som en tok på kvällen och sen efter behövde jag verkligen sova, men nejjj! det är säkert någon där uppe som har bestämt att amanda wiberg inte ska få sova, eller vad säger ni? :o

men idag på morgonen var det engelska prov, vet verkligen inte hur det gick, orka inte känna efter heller. så det skiter jag i. men efter åkte lovis hem för hon hade feber, hoppas hon kommer imorgon (: imorgon ska vi ju till simmhallen och simma klädsim? :o vet verkligen inte hur det ska gå och får se hur jag mår imorgon, mår lite illa nu...har typ gjort hela dagen, men tror det är "tjej problem" på väg =p men efter engelskan var det matte och jag gjorde klart diagnosen, amanda är GRYM! sen var det dax för en himla tråkig fysik lektion och snart har vi prov i fysik med! jag orkar inte! men det är bara göra det, har inget val. men sen var det lunch och höll på att spy så vidrig mat det var, typ fiskgratäng.
men sen var det gympa och vi spela nästan tjejerna mot killarna, det var två killar som var med tjejerna. som vanligt vinner tjejerna, jag och bella vart ju klart bäst, eller kanske inte. killarna är ju alltså roliga när dom är i sitt omklädnings rum, dom har inte fattat att vi hör dom igenom väggen! "fan så mycket häng jag har!" "henke vad gör du där inne?!" "åhh, oliver så äcklig du är"  men sen när typ innan vi skulle gå från omklädningsrumet typ snurrar jag in mitt finger i min platttång och bränner mig och dom andra bara står och glor! haha, schyssta kompisar där. sen vart det mentorstid och so sen sluta vi. väldigt skönt, jag fick även reda på att jag fick iallafall g på so provet =p

just nu lyssnar jag på musik, JAG ÄLSKAR SPOTIFY!  men sen blire kanske åka och kolla på min och mammas lägenhet. det blir väl ganska kul tror jag...hade tänkt och ta lite kort nu.
Puss.


RSS 2.0